Dé Portretstudio ...

Als ervaren portretfotograaf werk ik vanuit mijn mooie fotostudio ‘De Domkamer’, gelegen aan de Oudegracht in de binnenstad van Utrecht.

Voor de totstandkoming van een portret neem ik ruim de tijd. Zo is er alle rust en ruimte om in goed onderling overleg tot een echt bijzonder eindresultaat te komen.

Een rustige neutrale achtergrond is kenmerkend voor het moderne studioportret dat ik graag maak. Tijdloze foto’s met een rustige uitstraling.

Als casting-fotograaf werk ik al geruime tijd veel met kinderen. Ik fotografeer ze graag precies zoals ze zijn: serieus, vrolijk, gek of vol in beweging. Zo’n shoot is altijd een uitgebreid en erg leuk evenement, met bijzondere foto’s als resultaat.

Ook iedereen die op de social media met zijn portret het verschil wil maken is van harte welkom in De Domkamer. Informeer eens naar het totaalpakket van fotoshoot en digitaal bestand.

Na afloop van de shoot krijgt u de mogelijkheid een keuze te maken uit de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Deze foto’s kunnen vervolgens op het door u gewenste formaat worden afgedrukt. Wat er verder allemaal mogelijk is vertel ik u graag tijdens ons persoonlijk overleg.

Ik hoop u in de studio aan de Oudegracht te mogen ontvangen.

Jeroen van Amerongen

Tarieven op aanvraag ... klik hier om in contact te komen met de fotostudio.

... voor een sprekend portret