Dé Portretstudio ...

Als ervaren portretfotograaf werk ik vanuit mijn mooie fotostudio aan de Oudegracht in de binnenstad van Utrecht. Hier werk ik graag in nauw contact met u als klant aan een fraai studioportret.

Een rustige neutrale achtergrond is kenmerkend voor het moderne studioportret dat ik graag maak. Uiteraard zijn uw wensen medebepalend voor het eindresultaat. Om tot een echt goed portret te komen hecht ik eraan om na overleg over b.v. kleding en achtergrond vervolgens in alle rust tot een mooie serie foto’s te komen.

Na afloop van de shoot zijn alle door mij zorgvuldig bewerkte portretten op uw eigen stukje van mijn website te bezichtigen. Hier kunt u vervolgens al uw wensen kenbaar maken. Zo kan er gekozen worden uit verschillende papiersoorten: zoals zijdeglanspapier en verschillende soorten fine-art media. Daarnaast zijn er verschillende kleurmogelijkheden. Kleur, zwart-wit (altijd weer mooi !) of één van mijn eigen bewerkingen worden geheel naar uw wens toegepast. Uiteraard help ik u graag met het maken van de juiste keuze en geef ik, indien gewenst, advies op maat.

Alleen maar een goede portretfoto nodig voor gebruik op de sociale media (LinkedIn, Facebook etc) ? Informeer dan eens naar het totaalpakket van fotoshoot en digitaal bestand.

Elk studioportret kan ik u leveren in diasec. Hierbij wordt de beeldzijde van de foto verlijmd met plexiglas. Het kleurcontrast wordt hierdoor benadrukt, waarbij de foto helderder, levendiger en scherper oogt dan bij het inlijsten in een traditionele fotolijst. De achterzijde van de foto wordt verlijmd met een harde plaat dibond. Het eindresultaat is van museale kwaliteit en zal als een nieuw meubelstuk in uw kamer tonen. In mijn studio kan ik u verschillende voorbeelden laten zien.

Ik nodig u van harte uit om mijn portretstudio eens binnen te lopen. Ik vertel u dan graag wat er verder nog allemaal mogelijk is.

Jeroen van Amerongen

Tarieven op aanvraag ... klik hier om in contact te komen met mijn fotostudio.

... voor een sprekend portret